welkom bij stroo

Keukens, badmeubels & maatwerk

Q

Maak een afspraak

over ons

40 jaar ervaring & vakmanschap

Wij zijn een innovatieve meubelverkoper en –bouwer met meer dan 40 jaar ervaring. Keukens en andere topmeubelen tegen scherpe markttarieven, met persoonlijk advies en volgens de nieuwste technieken. Wij denken mee en kiezen de beste formule voor uw budget. Bezoek onze toonzaal of maak een afspraak voor uw maatwerk.

 

moderne-keuken-mat-grijs-inox-spoelbak
Topkwaliteit
Persoonlijk advies
De beste garantie
Maatwerk
Financieringsmogelijkheden
Uitgebreide keuze
keukens

Topkeukens in alle stijlen

Bezoek onze ruime toonzaal met keukens van alle grote topmerken in diverse stijlen: design, modern of landelijk. Want elke keuken heeft haar eigen karakter en charme. We bieden u een uitgebreide keuze in verschillende prijsklassen.

badkamers

Duurzame hygiëne

Uw badkamer stijlvol en functioneel inrichten? Tover ze om in een zalige wellness-ruimte met badkamermeubels van STROO. Kasten, spiegels, wastafels, … Stuk voor stuk schitterende badkameronderdelen met gevoel voor esthetiek. Maak uw keuze uit de ruime collectie in onze showroom.

Reviews

Wat onze klanten vertellen

Heel tevreden van de dienstverlening bij Keukens Stroo. Er wordt geluisterd naar al uw wensen voor je eigen droomkeuken, passend bij uw budget. Alles wordt uitvoerig bekeken hoe jij het zelf graag zou willen en wat er mogelijk is. Ik ben zeer tevreden van mijn keuken van bij Keukens Stroo en de dienstverlening die erbij komt kijken! Niets is te veel gevraagd om te herbekijken. Heel erg bedankt voor de mooie keuken en alles errond! Groetjes, Laura

Laura Lammens

Super vriendelijk, professioneel, en behulpzaam. Meerdere keren hertekenen was geen probleem. Plaatsingstermijn perfect binnen de afgesproken termijn, professionele plaatsing. Kortom, een aanrader! Merci Martine

Caroline Baeyens

Via onze bouwpromotor, kwamen wij terecht bij Keukens Stroo, wat een fantastische meevaller, onbeperkte keuze voor iedereen zijn budget, de verkoopster, was een heel toffe down to earth vrouw, de service na verkoop, is ook een dikke tien waard, maar vooral onze keuken, is gewoon af.
Ik raad dan ook iedereen aan, om eens binnen te stappen en zich te vergewissen van het prachtige aanbod.
Maw…een echte aanrader!

Kate Van Hecke
maatwerk

Maatmeubilair voor elke ruimte

 

Een meubel op maat is een kast of dressing, compleet volgens uw smaak: in de juiste afmetingen, kleur en materialen. U beslist helemaal zelf over het eindresultaat en hoeveel het mag kosten. Voordeel? U benut alle ruimte, niet te veel of te weinig, en geniet van optimaal comfort. Meer dan gewoon een standaardmodel.

Kies uw accessoires: hoeklegvlakken, lades, uittrekbare garderobeliften, schoenenlades, dassenhouders, broekenhouders, … Uw kast op maat, volgens uw specifieke wensen. Van wand tot wand, van vloer tot plafond, van muur tot muur, … Onder de trap of schuine dakhelling? Prima, die maken we in ons atelier.

Maatwerk: keuken op maat, dressing op maat, …

Bekijk ons ruime assortiment materialen, uitvoeringen en kleuren. Keuze gemaakt? Dan schieten wij in actie. We monteren werkelijk alles op uw verzoek, zelfs stopcontacten en elektriciteitskasten.