• Home
  • Verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden

ONDERNEMINGSGEGEVENS :

Handelsnaam :
STROO BVBA Dendermondsesteenweg 110, 9290 BERLARE
T 09 335 90 80 – F 09 335 90 56
BE 0416 626 876 – RPR DENDERMONDE 31.922
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – www.keukensstroo.be

1. AANVAARDING VAN DE VOORWAARDEN

Iedere bestelling is uitsluitend onderworpen aan de algemene verkoopsvoorwaarden van STROO BVBA, ongeacht alle eigen algemene voorwaarden van de koper. De koper erkent kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden en alle clausules ervan te aanvaarden. Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke verkoop. Wij STROO BVBA behoudt zich het recht ten alle tijde wijzigingen aan deze algemene voorwaarden aan te brengen. Op lopende contracten blijven echter steeds de voorwaarden gelden die van toepassing waren op het ogenblik van de totstandkoming van de verkoop.

2. BETALING EN KLACHTEN

De betalingen gebeuren via een voorschot van 30% bij de ondertekening van de bestelbon en het saldo bij levering. Zij dienen te gebeuren door overschrijving op bankrekening BE06-0013-0060-7322 op naam van STROO BVBA . Klachten met betrekking tot de facturen moeten binnen de 15 dagen na hun verzending per aangetekende brief bij onze maatschappelijke zetel worden ingediend, zoniet worden deze facturen als aanvaard beschouwd. Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat de koper zijn betalingen in geval van geschil tussen de partijen niet mag uitstellen wanneer wij bereid zijn onze eigen verplichtingen rechtsgeldig na te komen.

3. TRANSPORT EN EIGENDOMSOVERDRACHT /LEVERING/GEBREK AAN VOORRAAD/PRIJZEN

KS logo wit 200x57px

Copyright © 2014 STROO | Design by Mark-up