sterke merken

Keukentoestellen

Q

Maak een afspraak

5 jaar garantie op alle elektromerken

Laat u inspireren door onze merken

Geniet van 5 jaar garantie op al onze toestellen. Kies één van onze topmerken: Küpperbusch, Atag, Smeg, AEG, … Op zoek naar een ander toestel? Laat het ons weten, wij bieden alle merken aan scherpe, marktconforme prijzen.

Tip: maak een keuze voor de toekomst en rust uw keuken of badkamer uit met een elektrisch toestel van een topmerk. Te ruim aanbod? Vraag gerust advies. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze op basis van uw budget en voorkeur.

130 jaar innovatie

AEG blijft steeds streven naar vernieuwende ideeën, naar vooruit zijn op haar tijd.  – Perfekt in Form und Funktion (perfectie in vorm en functie)

Een vereenvoudigd leven thuis
Passie om praktische en effectieve oplossingen te ontwikkelen die eenvoudig te gebruiken zijn. Zanussi combineert ontwerp en Italiaanse kwaliteit in alles wat ze doen.
Maak elke dag minder alledaags
Ontdek eindeloze mogelijkheden met Siemens inbouwtoestellen, waarbij de nieuwste technologie én jouw persoonlijke stijl centraal staan.
Sinds de oprichting in 1899 is het motto ‘immer besser’. Dat betekent: ‘steeds betere producten maken’. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit.

De knappe koppen van productontwikkeling bij ATAG pushen zichzelf dagelijks tot het uiterste. Op die manier kunnen ze mooie, gebruiksvriendelijke producten voor uw keuken blijven maken.

Als puur Nederlands merk staat Pegrim voor gebruikers- en schoonmaakgemak en technisch vernuft. Pelgrim zoekt constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken.

Met het DIN ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem garandeert Küppersbusch kwaliteit en biedt haar klanten toegevoegde waarde met het gestelde doel.

Het gebruiksgemak en de praktische technologieën van hun producten hebben Beko tot het snelst groeiende merk op de Europese markt gemaakt.

Reddot en Design award winner 2018!

Ontdek de W-collectie en connecteer met het intelligente 6TH SENSE koken.

Een nieuwe kijk op koken

Creëer de keuken van je dromen, waarin je beter werkt, je beter voelt en die er beter uitziet

De keuken is en blijft de populairste plek in huis. Dankzij Novy keukentoestellen versmelten onze leefruimte en kookplek tot één.
ETNA levert moderne keukenapparatuur tegen een scherpe prijs, maar is wel zo traditioneel dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit.
Een keuken met een spoeltafel die zichzelf kan schoonmaken, een oven die u kooktips kan geven. Voor Franke zijn deze producten geen fantasie: ze vormen een onderdeel van de geïntegreerde systemen die uw keuken stijlvol, handig en efficiënt helpen maken.
Mengkranen en spoelbakken van BLANCO zijn gekenmerkt door uitmuntende productie, hoogwaardige materialen en uitgetekend design. BLANCO produceert reeds sinds 1925 hoogwaardige keukenaccessoires.
De kraan die alles kan
Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water.
Als echte trendwatcher zoekt Ourea steeds naar vernieuwende producten. Vaak maken kleine details het verschil. De focus ligt op het doorgronden van al deze producteigenschappen.
Know-how, creativiteit en stijl: dat zijn de eigenschappen die voortkomen uit de Italiaanse identiteit van Smeg, en die de basis zijn van Smeg’s missie om objecten tot leven te brengen.
Een wereldmerk voor koel-en diepvriecombinaties! Hisense biedt een sterke prijs-kwaliteit verhouding en een goede service.
Thuis in iedere keuken! Doeco is één van de prominente spelers op het gebied van keukenaccessoires.